2018 Tentative Spring Agenda

April 26-29, 2018

This is a collective schedule of events with limited information.  Please see respective pages for specific education or times.  

Thursday, April 26, 2018

 

8:00am

Golf Tournament Maumelle Country Club

2:00pm-6:00pm

Registration

4:00pm-6pm

UAMS OD CE -  (2 hours)

4pm-7pm

exhibitor early bird set up

6:00pm-7:00pm

Alcon Industry Sponsored Dinner

7:00pm-8:30pm

ArOA Board Meeting

7:00pm-9am

UAMS OD CE - (2 hours)

9:00pm -10:30pm

Presidents Hospitality Suite/Reception

Friday, April 27, 2018

 

6:00am-4:00pm

Registration

7:00am-11:00am

Exhibitor Move-in

8:00am-9:00am

Membership Breakfast

8:00am-12:00pm

Para Education (4 hours)

9:00am-10:50am

OD CE - Corneal Dystrophies/Degenerations: What Every OD Should Know by Marc Bloomenstein, OD

11am-11:50am

OD CE -Off-Label is Still Not Off-Limits by Marc Bloomenstein, OD  

12pm-1pm

TLC Industry Sponsored Lunch

12pm-1pm

Essilor Labs of America Industry Sponsored Lunch

12pm-1pm

Industry Sponsored Lunch

12pm-1pm

Exhibit Hall Opening Act

12pm-1pm

Past Presidents Lunch

1pm-3pm

Para Education (2 hours)

1pm-3pm

OD CE - Challenging Cases from Front to Back by Marc Bloomenstein, OD 

1:15pm-2:45pm

Student Session

1:00pm-5:00pm

Exhibit Hall Move in (cont)

3pm-3:30pm

Break

3:30pm-4:30pm

OD CE - House OD Case Reports and Video Grand Rounds by Marc Bloomenstein, OD 

3:30pm-4:30pm

Para Education (1 hour)

4:30pm-6:30pm

Exhibit Hall Grand Opening

Saturday, April 28, 2018

 

6:00am-12:00pm

Registration

7:00am

Eye Run 5k Fun Run/Walk

7am-8am

Coffee & donuts in Exhibit hall

8:00am-11:00am

Para Education (3 hours)

8:00am-9:50am

OD CE- Top Ten Pathology Pitfalls by Jill Autry, OD, R.Ph   

8:30am-9:30am

Student Session

10:00am-11am

Exhibit Hall (silent auction ends)

11:00am-11:50am

AR Jurisprudence

12:00pm-1:30pm

Awards Luncheon

1:30pm-2:30pm

OD CE – Jill Autry, OD, R.PH  1 hour

12pm-5pm

Exhibitor Tear Down

2:45pm-4:15pm

Student Session

2:30pm-4:30pm

OD CE –The Pain and Drama… of Trauma by Jill Autry, OD, R. Ph. 

Sunday, April 29, 2018

 

8am-9:40am

OD CE -Glaucoma Deep Thoughts by Jeff Miller, O.D.

10:00am-10:50am

OD CE -My Top Ten Nutrition Questions by Jeff Miller, O.D

11:00am-11:50am

OD CE -OCT Ahoy-Righting the Diagnosis of Glaucoma and Retinal Disease by Jeff Miller, O.D.

8:30am-10:00am

Vision AR Board meeting

10:30am-12:00pm

 ArOA Board Meeting